Редактор: e-mail: Кадър бТВВярно е, че Бойко Борисов ми поиска оставката и

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВярно е, че Бойко Борисов ми поиска оставката и
Коментари Харесай

Младен Маринов: Борисов ми поиска оставката, сега ме покани за водач на листа на ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Вярно е, че Бойко Борисов ми изиска оставката и аз я подадох. Когато стана този случай в Росенец, имаше доста страст, доста неща не бяха известни, сътвори се напрежение Аз подадох оставка като отговорност за това да не се нападат служителите на реда, които работеха на терена, тъй като те си свършиха работата. От времето, което измина, аз считам че те в действителност си свършиха добре работата, тъй като в случай че бяхме позволили тези две групи да се съберат физически и да се сблъскат, това щеше да е закононарушение, щеше да има доста съществени последствия освен за публичния ред, само че и за етническия мир в страната. 

Това сподели някогашният вътрешен министър Младен Маринов в " Тази заран " по бТВ.

Как беше показано това в Росенец в медиите и какво подстрекателство беше направено в хората, това е различен въпрос, само че аз отново ви споделям от позиция на времето, което измина, нещата са ясни и аз постоянно ще застана зад сътрудниците, които бяха там сред този буфер и не позволиха това да се случи. Аз съм бил постови служител на реда, патрулен служител на реда. Аз съм служител на реда през цялата кариера и знам, че там всяко едно деяние е персонална отговорност на този, който го прави. Но министърът към този момент е политическа фигура, той би трябвало да може да носи отговорност и да поема такава отговорност, а аз като виновен човек подадох оставка, с цел да не се трансферира това напрежение върху цялото държавно управление, добави Маринов.

Дайте ми един факт, че съм бил министър на Движение за права и свободи. Знам кой е Делян Пеевски, само че не го познавам. С Ахмет Доган в никакъв случай не съм се виждал, призна още Маринов.

Бойко Борисов ме предложения да съм лидер на листа на ГЕРБ в Софийска област. Но не съм член на ГЕРБ. Мисля, че с моя опит мога да съм потребен, в случай че вляза в Народното събрание, добави Младен Маринов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР